Impregneren dakpannen

Impregneren dakpannen voorkomt kleine en grote lekkages

H.D.R.T. kan u in de regio’s Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle snel helpen

Steeds meer inwoners in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle schakelen dakdekkersbedrijf Hendriks Dak en Reinigingstechniek in voor het duurzaam impregneren dakpannen. Navraag leert, dat wij naast vakmanschap dit te danken hebben aan onze klantvriendelijke en transparante werkwijze. Daar zijn wij als kleinschalig en gecertificeerd dakdekkersbedrijf trots op.

Hoe gaan wij bij Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn Arnhem te werk?

Wanneer u ons telefonisch benadert voor de prijs voor het impregneren van dakpannen, dan krijgt u rechtstreeks de eigenaar / dakdekker aan de lijn. Omdat wij met maatwerk offertes werken zal hij een vrijblijvende afspraak met u maken voor het in kaart brengen van de afmetingen van uw dak en om te zien wat de conditie van uw dakpannen is. Eventuele beginnende problemen zal hij voor u in kaart brengen. Meestal zijn er geen problemen en zult u aansluitend een offerte ontvangen voor dakpannen reinigen en het laten impregneren van dakpannen.

Impregneren dakpannen kan alleen op schone ondergrond

Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf voor de regio’s Apeldoorn Arnhem Nijmegen en Zwolle bieden wij uitsluitend gecombineerde offertes aan. Impregneren dakpannen kan namelijk alleen op een volstrekt schone ondergrond. Anders heeft impregneren dakpannen absoluut geen zin, omdat de impregneer coating niet in de poriën van de dakpannen kan komen. Weersinvloeden, algen, mossen en roetdeeltjes blijven vrij spel hebben. Kwaliteit en duurzaamheid kunnen door ons kleine team vakmensen gegarandeerd worden wanneer uw dakpannen eerst gereinigd worden met stoom van 150° dat onder hoge druk (250 Bar) op uw dakpannen gespoten wordt.

Wilt u ook een vrijblijvende offerte ontvangen voor het impregneren dakpannen door een gecertificeerd dakdekker? Raadpleeg dan voor een maatwerk offerte de rubriek contact.