Muur impregneren kosten

Muur impregneren kosten zorgen vaak voor verwarring

Zit professionele gevelreiniging in de prijs inbegrepen

De buitenmuren van uw woning of bedrijfspand zijn volgens u toe aan een periodieke onderhoudsbeurt. U bent daarom bij verschillende gevelspecialisten in de regio gaan informeren wat de muur impregneren kosten zijn. De reden dat u dit denkt is, dat er steeds meer algen, mossen en zwarte aanslag in de muren zichtbaar aan het worden zijn. Als gecertificeerd dak- en gevelspecialist voor de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle adviseren wij u om voor een second opinion contact op te nemen met Hendriks Dak en Reinigingstechniek in Apeldoorn. Wij kunnen u vertellen of uw conclusie klopt. Ter illustratie. In circa 50% van de gevallen blijkt een grote onderhoudsbeurt nog niet nodig te zijn.

Maatwerk offerte voor muur impregneren kosten en reinigen

Wanneer wij ook tot de conclusie komen dat een grote onderhoudsbeurt voor uw buitenmuren nodig is, ontvangt u van ons aansluitend een maatwerk offerte met daarin de muur impregneren kosten incl. gevel stoomreinigen en de kosten voor het impregneermiddel.

U kunt namelijk pas een muur duurzaam impregneren wanneer deze brandschoon is. Er mogen dus geen resten van algen, mossen, roetdeeltjes en vuil in de poriën van de muurstenen zitten. Is dat namelijk wel het geval, dan zal het professionele impregneermiddel niet duurzaam blijven zitten met alle gevolgen van dien. Ook adviseren wij u niet te kiezen voor een B-merk impregneermiddel, want dat verkort de levensduur van de waterafstotende toplaag van uw muurstenen. In dit geval is goedkoop inderdaad duurkoop. Dat ontraden wij u ten zeerste.

Neem geen onverantwoorde risico’s met muur impregneren

Een ding staat vast. U bepaalt natuurlijk zelf of u een muur wel of niet professioneel laat schoonmaken en impregneren. Sterker nog u kunt ook overwegen om een muur niet schoon te laten maken. Wanneer u hiervoor kiest dan weet u in elk geval, dat u van het impregneren niets mag verwachten. Bovendien kan dit voor nadelige effecten gaan zorgen. Wilt u geen risico’s nemen en heerlijk kunnen genieten van uw woning? Raadpleeg dan voor de exacte muur impregneren kosten inclusief gevelreiniging de rubriek contact.