Woning impregneren

Woning impregneren Apeldoorn levert veel waar voor uw geld op

U voorkomt problemen en bespaart zelfs op de energiekosten

Woningeigenaren doen er verstandig aan voor periodiek woningimpregneren te kiezen, omdat dit in meerdere opzichten een interessante investering is. Wij lichten deze bewering graag toe aan de hand van concrete voorbeelden.

Verschillende vormen woning impregneren

Feitelijk kunt u op drie verschillende manieren voor woning impregneren in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle kezen. Deze vormen zijn:

  • Alleen de gevel van uw huis impregneren
  • Alleen de dakpannen van uw huis impregneren
  • Zowel de gevel als de dakpannen van uw woning impregneren

Verreweg de beste manier van huis impregneren is gevel- en dakpannen impregneren. Wanneer u dit op tijd laat doen blijft zowel de waterafstotende toplaag van uw gevels als die van uw dakpannen in topconditie. U zult geen last krijgen van vochtdoorslag en scheurtjes in uw dakpannen en/of gevelstenen. Vanwege budgettaire redenen komt het ook voor dat men gevel of dakpannen impregneren uitsmeert over 2 jaren. Men geeft dan prioriteit aan de werkzaamheden die het eerste nodig zijn. Dit gebeurt meestal in overleg.

Woning impregneren kan alleen op een brandschone ondergrond

Voordat een impregneermiddel duurzaam kan worden aangebracht dient de ondergrond brandschoon te zijn. Om deze reden bieden wij woning impregneren uitsluitend in combinatie met gevelreiniging aan. Onze specialisten doen dit op basis van stoomreiniging met de SteamPLUS 2.0. Dit geavanceerde apparaat is in staat om enkel op basis van stoom van 150 graden gevelstenen en dakpannen tot in de poriën te reinigen. Zo ontstaat de ideale ondergrond voor duurzaam impregneren.

Wilt u weten wat de exacte kosten zijn voor woning impregneren? Maak dan een vrijblijvende afspraak op locatie, zodat onze gecertificeerde specialisten in kaart kunnen brengen wat de actuele staat van uw gevels en dakpannen is. Op basis hiervan ontvangt u aansluitend een maatwerk offerte inclusief all-in prijs. Voor het maken van een afspraak raadpleegt u contact.