Impregneren gevel

Impregneren gevel alleen zinvol op schone ondergrond

Anders heeft impregneren weinig tot geen enkele zin

Er worden steeds meer donkere vochtplekken in de gevels van uw woning zichtbaar. Ook vindt er een versnelde algen- en mosgroei plaats. Wanneer u dit constateert adviseren wij u om voor een second opinion contact op te nemen met de gevelspecialist van Hendriks Dak en Reinigingstechniek Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle. Hij kan u binnen een kwartier vertellen of uw gevel inderdaad aan een grote beurt toe is. In ongeveer de helft van de aanvragen is dat inderdaad het geval.

Blijkt een onderhoudsbeurt nog niet nodig te zijn, dan kunt u altijd een afspraak maken voor een jaarlijkse inspectie. U voorkomt dan, dat u te lang wacht met een grote onderhoudsbeurt en er schade als vochtdoorslag, kapotte stenen en houtrot gaat ontstaan aan uw kozijnen.

Na onderzoek deskundige blijkt impregneren gevel inderdaad nodig

Als de gevelspecialist van gecertificeerd dakdekkersbedrijf Hendriks Dak en Reinigingstechniek ook tot de conclusie komt dat impregneren gevel nodig is, dan zullen de gevels van uw woning een grote onderhoudsbeurt moeten krijgen. Wat houdt dat in?

  • De gevels van uw woning zullen met een speciale geavanceerde stoommachine onder hoge druk grondig schoongemaakt moeten worden. Algen, mossen, roetdeeltjes, zure regen en vuil zullen volledig verwijderd moeten worden uit alle poriën die in de stenen van uw gevels zitten
  • Wanneer dat is gebeurd en de gevelstenen zijn opgedroogd, dan kan de speciale gevelcoating worden aangebracht en kan de coating ook de poriën van de stenen binnendringen. Zo worden de gevelstenen volledig water- en vuilafstotend

De gevels van uw woning zijn dan gedurende vele jaren weer in een optimale conditie en water- en vuilafstotend. Bovendien zien ze er weer als nieuw uit en leveren ze u een meerprijs op bij eventuele verkoop van uw woning.

Maatwerk offerte ontvangen voor het reinigen en impregneren gevel?

Voor het aanvragen van een maatwerk offerte raadpleegt u dan de rubriek contact.