Impregneren buitenmuur

Impregneren buitenmuur Apeldoorn Arnhem Nijmegen

Laat dit altijd doen door een gecertificeerd dak- en Gevelspecialist

Voordat u kiest voor impregneren buitenmuur moet deze grondig worden schoon gemaakt, want anders heeft impregneren geen enkele zin. Maar laten wij eerst kijken of uw muur wel een grote onderhoudsbeurt nodig heeft.

Wanneer is impregneren buitenmuur nodig?

Wanneer er in een of meerdere plaatsen in de buitenmuur grote vochtplekken beginnen te ontstaan in combinatie met een sterk verhoogde algen en mossengroei, dan is de kans groot dat u actie moet ondernemen. In dit soort situaties adviseren wij u om voor een second opinion de hulp in te schakelen van een gecertificeerd dak- en gevelbedrijf als Hendriks Dak- en Reinigingstechniek. Onze gevelspecialisten weten precies of dit inderdaad het geval is. Wij beschikken over apparatuur om dit te meten. Wanneer duidelijk is dat uw muur inderdaad aan een onderhoudsbeurt toe is, dan ontvangt u van ons een maatwerk offerte voor het reinigen en impregneren buitenmuur. Impregneren heeft alleen zin wanneer de ondergrond schoon is.

Altijd eerst uw buitenmuur professioneel laten reinigen

Het impregneren buitenmuur heeft alleen zin, wanneer u uw buitenmuur professioneel heeft laten reinigen. Wij adviseren u om dit door een gecertificeerd bedrijf te laten doen als dat van ons. Wij beschikken over geavanceerde apparatuur die bestemd is voor professioneel gebruik. Daarnaast weten wij precies hoe wij dat moeten doen, omdat dit ons dagelijks werk is. Maak niet de fout om uw buitenmuur zelf te reinigen met een hogedrukspuit, want dat zorgt in vrijwel alle gevallen voor fikse schade.

U kunt er voor kiezen om zelf uw buitenmuur te impregneren. Volg dan stipt de instructies die de leverancier van het impregneermiddel aangeeft. Anders gaat het niet goed. Vanzelfsprekend kunnen wij ook het impregneren buitenmuur voor onze rekening nemen. U heeft dan de garantie dat dit goed gebeurt. Bovendien gebruiken wij een coating die bestemd is voor professioneel gebruik en duurzamer is. Wanneer de coating is aangebracht zijn uw muren waterafstotend en zelfs vuilafstotend geworden.

Wilt u een maatwerk offerte voor impregneren buitenmuur van ons ontvangen? Maak dan een vrijblijvende afspraak via de rubriek contact .