Gevelreiniging

Gevelreiniging Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

H.D.R.T. de specialist voor het duurzaam reinigen van gevels

Steeds meer gezinnen en bedrijven in Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle kiezen voor duurzame en milieuvriendelijke gevelreiniging door de ervaren en gecertificeerde specialisten van Hendriks Dak & Reinigingstechniek. Na een professionele en milieuvriendelijke behandeling zien de gevels van uw woning of bedrijfspand er weer als nieuw uit en dat komt de uitstraling en de waarde van een woning of kantoorpand absoluut ten goede. Zeker bij eengezinswoningen lijkt het wel of er een nieuwe woning in een rijtje is gebouwd. Dat zorgt bij verkoop voor een meerwaarde die de kosten van een gevelreiniging royaal overstijgen.

Impregneren in combinatie met gevelreinigen

Veel woningeigenaren en bedrijven kiezen voor gevelreinigen en impregneren. En dat is een goede keuze. Als gevolg van weersinvloeden en diverse vormen van milieuverontreiniging vermindert de werking van stenen. Zeker wanneer een gevel tientallen jaren oud is kan doorslag ontstaan met alle gevolgen van dien. Dit probleem kunt u voorkomen door na een professionele gevelreiniging uw gevels te laten impregneren. Dit zorgt ervoor dat zij weer optimaal gaan werken en regen/vocht geen kans krijgen. Wij gebruiken hier een speciale coating voor die tevens de stenen vuilafstotend maakt. Na beide behandelingen zien uw gevels er niet alleen als nieuw uit, maar ook de werking van de stenen is weer optimaal.

Aantrekkelijk combinatietarief voor gevelreinigen inclusief impregneren

Ons advies is om na de gevelreiniging ook uw gevels te laten impregneren. De werking van uw gevels wordt dan weer optimaal. Bovendien zijn ze na het impregneren veel minder gevoelig voor groene aanslag en vuilaanslag. Om het voor u extra aantrekkelijk te maken hebben wij een combinatietarief voor gevelreiniging inclusief impregneren samengesteld. Om van onze dienstverlening gebruik te kunnen maken dient u woonachtig te zijn in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle.

Wanneer u ook overweegt om de gevels van uw woning of bedrijfspand te laten reinigen neem dan voor een vrijblijvende maatwerk offerte gevelreiniging contact met ons op en raadpleeg de rubriek contact